Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Welkom in het Woodproject team, Louis Vanneste
Interview

Van de schoolbank naar ons atelier: welkom, Louis Vanneste!

Een goede match tussen medewerkers en de werkplek is essentieel om een bedrijf te laten groeien. Ook bij ons. Daarom zijn we trots op onze nieuwste aanwinst Louis Vanneste, de jongste telg in ons team. Gedreven en enthousiast als hij is, geeft hij het beste van zichzelf om onze klanten gelukkig te maken met hun tuinconstructie in hout.

Louis: “Het beste gevoel is wanneer je ziet dat de klant gelukkig is met het resultaat. Daar doe ik het voor. Ik kreeg de kans om bij Woodproject aan de slag te gaan via duaal leren. Dit betekent dat ik mijn opleiding op school afrondde terwijl ik alle kneepjes van het vak leerde op de werkvloer. Heel leerzaam, Woodproject stelde met plezier de deuren van het atelier voor mij open en dat maakt dat ik 
met veel plezier kom werken.”

De jongste generatie op de arbeidsmarkt blinkt uit in multitasken. Ook Louis. Hij houdt van de variatie en omschrijft een gemiddelde werkdag dan ook als ‘altijd iets anders’.

Louis: “Wanneer ik ’s morgens aankom op het werk, voeren we eerst een controle uit om zeker te zijn dat we alle benodigdheden meehebben. We vertrekken al vroeg naar de werf en werken door tot we alles netjes opgeruimd kunnen achterlaten. Dat appreciëren onze klanten enorm, ze merken niet eens dat wij er geweest zijn. Omdat we diverse projecten mogen realiseren volgens heel uiteenlopende wensen, is elke dag anders.”

Van zijn werkgever verwacht Louis dat hij ruimte krijgt om ambitieus en leergierig te zijn. Hij wil kennis en ervaring verzamelen om op een dag volledig zelfstandig een project op te leveren.

Louis: “Ik werk het liefst met mijn handen. Van carports en tuinbergingen tot bijgebouwen in eik, ik doe het allemaal. Ik hou ervan wanneer een ruwe constructie vorm krijgt. Daarvoor reken ik natuurlijk op mijn ervaren collega’s. Aan de hand van hun tips en feedback leer ik snel bij en zal ik op een dag zelfstandig een project kunnen opzetten. De goede werksfeer is ook wel een pluspunt. Met genoeg 
humor is de werkdag voorbij zonder dat ik het weet.”

En de collega’s, die omschrijven Louis als een goedlachse jongen die veel ervaring wil opdoen. “Het mooiste compliment dat ik kreeg was van een klant. Hij stond ervan versteld hoe ik met zo weinig ervaring al zo goed meewerkte. Dat bewijst het nog maar eens: waar een wil is, is een weg.”

Wil jij graag, net zoals Louis, je eerste werkervaring opdoen bij Woodproject? Dat kan zeker! Twijfel niet om bij ons te solliciteren.
Contacteer ons via info@woodproject.be.

Ontdek onze brochure

 

Droom je van een bijgebouw? Ontdek de vele mogelijkheden en neem een kijkje in onze brochure voor meer inspiratie en specificaties. 

Download hier onze brochure

Vul hieronder je gegevens in.

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.