Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carports & garages

Carports & garages Kies voor een carport of garage die én praktisch én esthetisch is. Door de open constructie oogt een carport licht en zeer hedendaags. In een garage berg je je wagen, fiets of gereedschap veilig op en bescherm je het tegen weer en wind. Naast de stijlvolle vormgeving zijn onze carports en garages bouwtechnisch tot in de kleinste details verzorgd.

De ideale bescherming voor jouw wagen

Beleef elk seizoen vanop de eerste rij in aangename omstandigheden. Een houten bijgebouw zorgt zonder moeite voor meer luxe en comfort. Heb je nood aan een lichtrijke keuken, nieuwe kantoorruimte of gezellige relaxhoek? Twijfel je al een tijdje over een overdekt terras? Wil je gasten ontvangen in een gezellige buitenzithoek met bar of is het tijd voor een tuinhuis? De mogelijkheden en verschillende afwerkingen zijn oneindig. Strak of landelijk, met grote glaspartijen of gesloten, ontdek hier hoe je met Woodproject langer van het buitenleven kunt genieten. 

Tevreden klanten

Zeer tevreden over het complete traject dat we met Woodproject doorlopen hebben: correcte offerte, perfecte uitvoering van onze gepersonaliseerde carport/tuinberging, leveringstermijn gerespecteerd, correcte eindfactuur, perfecte service na verkoop, absoluut een aanrader!

Bedankt voor het prachtige werk dat jullie realiseerden! Wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe garage. Bedankt Woodproject!

Nood aan een veilige plek voor jouw wagen?

Maak een vrijblijvende afspraak bij je thuis of in onze showroom.

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.