Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Over ons

Showroom Woodproject Menen

Jouw specialist in houten bijgebouwen

Over ons Droom je van een bijgebouw? Welkom bij Woodproject! Ons team helpt je graag bij de realisatie van jouw natuurlijk uniek project. 

Wie zijn we?

Eerst een woordje over ons. Wij zijn Woodproject, specialist in houten bijgebouwen. Samen tekenen we jouw droomproject uit, altijd op maat, in kwalitatieve producten en volgens jouw persoonlijke wensen. Doorheen het proces streven we naar duurzaamheid, zowel in ambacht als in resultaat.   

Hoe doen we het?

Vanaf de eerste ideeën tot de uiteindelijke oplevering staan onze experts je met raad en daad bij en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Het plaatsen van ramen en deuren, het uitvoeren van grondwerken, aanleg van een terras tot schilderwerken, jouw project wordt van A tot Z door ons gerealiseerd.  

Wat doen we?

Zowel voor kleine projecten zoals een functionele tuinberging of handige carport, als voor luxueuze poolhouses, buitenhuisjes of tuinkamers zijn wij jouw aanspreekpunt. We bieden verschillende stijlen aan in de houtsoort of het materiaal van jouw keuze. Van strak modern tot romantische cottage realiseren wij elk droomproject.  

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? De combinaties op vlak van stijl, houtsoorten en budget zijn eindeloos. Jouw ideeën worden sowieso snel concreet via een uniek 3D ontwerp van je toekomstige project. Maar zoals gezegd, neem gerust even de tijd om eerst meer inspiratie op te doen. 

Onze aanpak

Kennismakingsgesprek

We bekijken samen in onze showroom of bij je thuis de verschillende mogelijkheden en gaan dieper in op de technische aspecten van jouw project.  

Vrijblijvend plaatsbezoek

Onze expert komt langs om jouw project te bespreken. Dit gebeurt vaak tijdens het kennismakingsgesprek.  

Materiaalkeuze & 3D plan

Op basis van jouw input ontwerpen we een 3D tekening. Zo’n ontwerp geeft je meteen een zeer goed beeld van je bijgebouw.  

Offertebespreking

We bespreken de opgemaakte offerte en 3D tekening tijdens een tweede gesprek.  

Voorbereidende werken

Heel wat voorbereidingen gebeuren in ons atelier in Menen, maar ook voor het storten van beton of de aanleg van nutsvoorzieningen kun je op ons rekenen. 

Uitvoering & plaatsing

Op de dragende structuur na wordt de gevelbekleding van je bijgebouw ter plaatse verzaagd. Ons team zorgt ervoor dat jouw bijgebouw met veel zorg en oog voor detail wordt geplaatst.  

Afwerking

Van nutsvoorzieningen tot schilderwerken, indien gewenst voorzien wij alles van A tot Z. 

Ons gedreven team

Jurgen
Jurgen

Adviseur

Isabel

Onthaal & klantendienst

Vincent

Zaakvoerder

Marvin

Technisch directeur

Peter

Zaakvoerder

Ons team

Bij Woodproject ben je voor jouw maatwerk aan het juiste adres.

Maak een vrijblijvende afspraak bij je thuis of in onze showroom. 

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.