Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poolhouses

Poolhouses Wens je jouw zwembad of zwemvijver op te waarderen? Wat dacht je van een poolhouse met omkleedruimte, bergplaats en een zomers overdekte lounge inclusief bar? Het is de ideale plaats waar je in totale schoonheid en comfort elke dag van het jaar van je tuin, zwembad of zwemvijver kan genieten. Jouw tuin met zwembad en poolhouse wordt een extra leefruimte om tot rust te komen of om vrienden en familie te ontvangen.

poolhouse

Instant vakantiegevoel bij je thuis 

Met een poolhouse van Woodproject ga je op vakantie in je eigen tuin. Naast functionele toevoegingen zoals een omkleedruimte of bergplaats voor zwembad- en tuimateriaal, kan je ervoor kiezen om in dit esthetisch pareltje een bar of overdekte lounge te verwerken. Zo wordt dit de ideale plek om te relaxen naast het zwembad of vrienden en familie te ontvangen. Het design zorgt ervoor dat je poolhouse helemaal opgaat in de tuinarchitectuur. Ontdek hier de vele mogelijkheden om in je tuin een extra leefruimte te creëren.  

Woodproject heeft een uitstekende dienst na verkoop. Latjes die wat krom trokken werden onmiddellijk weggehaald en vervangen door nieuwe.

Het plaatsen van een poolhouse was een bijzonder goede keuze. Alles werd volledig gerealiseerd volgens de afspraken, bijzonder degelijk opgetrokken en zeer correct tot in de puntjes afgewerkt.

Perfecte plaatsing door echte vakmannen. Afwerking is TOP!

Wij zijn tevreden over de communicatie en de correcte uitvoering van de werken. De werken werden op schema uitgevoerd met bekwame mensen. Goede en propere afwerking met zeer degelijke producten!

Overtuigd van een poolhouse bij jou in de tuin?

Maak een vrijblijvende afspraak bij je thuis of in onze showroom.

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.