Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

It's in your nature

It's in your nature

Woodproject houten bijgebouwen realisaties

Natuurlijk uniek en volledig personaliseerbaar, dat is een Woodproject.

Droom je van een bijgebouw? Dan zit je bij Woodproject goed. De combinaties op vlak van stijl, houtsoorten en budget zijn eindeloos. Al meer dan 15 jaar creëren we bijgebouwen vol innovatief vakmanschap. De gedroomde plek om écht te genieten van het leven.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden?  

 

Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Menen en krijg persoonlijk, professioneel advies.  

Advies showroom

Tevreden klanten

We zijn heel tevreden van het poolhouse dat werd opgeleverd door het team van Woodproject. Bovendien verliep de constructie volledig zoals afgesproken, inclusief qua timing en prijs (ondanks de hoge inflatie). Ook na de werken blijft Woodproject vlot beschikbaar. Zeker een verademing om te zien dat er nog aannemers zijn die zich netjes aan de afspraken kunnen houden!

Woodproject heeft een uitstekende dienst na verkoop. Latjes die wat krom trokken, werden onmiddellijk weggehaald en vervangen door nieuwe.

Héél tevreden over de plaatsing van ons nieuw bijgebouw. Professionele installateurs die werken met een kwaliteitsvol product!

Het plaatsen van een poolhouse was een bijzonder goede keuze. Alles werd volledig gerealiseerd volgens de afspraken, bijzonder degelijk opgetrokken en zeer correct tot in de puntjes afgewerkt.

Wij zijn supertevreden. Bij de oplevering haalden we enkele kleine puntjes aan en zonder morren of meerprijs werd alles in het werk gesteld om ons als klant tevreden te stellen. Onze droom is perfect zoals vooropgesteld gerealiseerd, voor geen cent meer dan de beloofde offerte.

Perfecte plaatsing door echte vakmannen. Afwerking is TOP!

Zeer tevreden over het complete traject dat we met Woodproject doorlopen hebben: correcte offerte, perfecte uitvoering van onze gepersonaliseerde carport/tuinberging, leveringstermijn gerespecteerd, correcte eindfactuur, perfecte service na verkoop, absoluut een aanrader!

Wij zijn tevreden over de communicatie en de correcte uitvoering van de werken. De werken werden op schema uitgevoerd met bekwame mensen. Goede en propere afwerking met zeer degelijke producten!

Ons lang verwachte bijgebouw staat er... Mooi opgebouwd en keurig afgewerkt door vakmensen met een feeling voor precisie en details. Ook de snelle opvolging en het direct inspelen op het veranderen van richting van de deurslag werd door mij geapprecieerd. Een mooi bewijs van efficiëntie. Na afloop werd alles mooi opgeruimd. 

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afgewerkte woonuitbreiding. De plaatsing is vlot verlopen en we zouden Woodproject zeker aanraden. 

Bedankt aan het Woodproject team voor het zeer professioneel plaatsen van onze tuinkamer. Resultaat is zeer mooi. We gaan hier nog heel veel plezier aan beleven.

Ontdek onze brochure

 

Droom je van een bijgebouw? Ontdek de vele mogelijkheden en neem een kijkje in onze brochure voor meer inspiratie en specificaties. 

Download hier onze brochure

Vrijblijvende afspraak thuis of in de showroom? Offerte aanvragen?

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.