Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Afwerking

Afwerking Met oog voor het kleinste detail realiseert Woodproject elk project van A tot Z. Wij zorgen voor de finishing touch van jouw realisatie en waken daarbij steeds over alle kwaliteitsvereisten.

Kwaliteit is onze tweede naam

Totaalaanpak 

Droom je al van jouw eigen Woodproject? Dan zorgen wij in elk geval voor een volledige afwerking: afbraak-, beton-, elektriciteits- en vloerwerken, beglazingen en de plaatsing van poorten en deuren. 

Personalisatie  

Elke houten bijgebouw is volledig personaliseerbaar en wordt afgewerkt volgens jouw noden, wensen en budget. Van het plaatsen van inbraakveilige deuren met 5-punts vergrendeling, het installeren van een airco, het isoleren van jouw realisatie tot de watervoorzieningen kun je op ons rekenen. 

Kwaliteit  

We kiezen uitsluitend voor de meest kwalitatieve materialen en werken samen met gerenommeerde partners, zoals Reynaerts en Sunflex

Duurzaamheid 

Bij Woodproject kiezen we enkel voor duurzame materialen en deze zorgen voor een langere levensduur van jouw project. Op de houtstructuur van jouw project geven we maar liefst 10 jaar garantie. 

Tevreden klanten

We zijn heel tevreden van het poolhouse dat werd opgeleverd door het team van Woodproject. Bovendien verliep de constructie volledig zoals afgesproken, inclusief qua timing en prijs (ondanks de hoge inflatie). Ook na de werken blijft Woodproject vlot beschikbaar. Zeker een verademing om te zien dat er nog aannemers zijn die zich netjes aan de afspraken kunnen houden!

Woodproject heeft een uitstekende dienst na verkoop. Latjes die wat krom trokken, werden onmiddellijk weggehaald en vervangen door nieuwe.

Héél tevreden over de plaatsing van ons nieuw bijgebouw. Professionele installateurs die werken met een kwaliteitsvol product!

Het plaatsen van een poolhouse was een bijzonder goede keuze. Alles werd volledig gerealiseerd volgens de afspraken, bijzonder degelijk opgetrokken en zeer correct tot in de puntjes afgewerkt.

Wij zijn supertevreden. Bij de oplevering haalden we enkele kleine puntjes aan en zonder morren of meerprijs werd alles in het werk gesteld om ons als klant tevreden te stellen. Onze droom is perfect zoals vooropgesteld gerealiseerd, voor geen cent meer dan de beloofde offerte.

Perfecte plaatsing door echte vakmannen. Afwerking is TOP!

Zeer tevreden over het complete traject dat we met Woodproject doorlopen hebben: correcte offerte, perfecte uitvoering van onze gepersonaliseerde carport/tuinberging, leveringstermijn gerespecteerd, correcte eindfactuur, perfecte service na verkoop, absoluut een aanrader!

Wij zijn tevreden over de communicatie en de correcte uitvoering van de werken. De werken werden op schema uitgevoerd met bekwame mensen. Goede en propere afwerking met zeer degelijke producten!

Ons lang verwachte bijgebouw staat er... Mooi opgebouwd en keurig afgewerkt door vakmensen met een feeling voor precisie en details. Ook de snelle opvolging en het direct inspelen op het veranderen van richting van de deurslag werd door mij geapprecieerd. Een mooi bewijs van efficiëntie. Na afloop werd alles mooi opgeruimd. 

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afgewerkte woonuitbreiding. De plaatsing is vlot verlopen en we zouden Woodproject zeker aanraden. 

Bedankt aan het Woodproject team voor het zeer professioneel plaatsen van onze tuinkamer. Resultaat is zeer mooi. We gaan hier nog heel veel plezier aan beleven.

Ontdek onze brochure

 

Droom je van een bijgebouw? Ontdek de vele mogelijkheden en neem een kijkje in onze brochure voor meer inspiratie en specificaties. 

Download hier onze brochure

Vragen over de afwerking? Contacteer ons voor meer informatie.

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.