Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Houten bijgebouwen

Houten bijgebouwen Met een houten bijgebouw creëer je een extra buitenruimte waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is. Gun je grasmaaier een stijlvolle slaapplaats of creëer een extra leefruimte, gezellige loungehoek of sfeervolle bar en dat met of zonder terrasoverkapping. Verkies je een landelijke, luxueuze uitstraling met een exclusief bijgebouw in eik of een strak en eigentijds ontwerp, wij zetten je wensen om in de realiteit.

Houten bijgebouw

Creëer jouw eigen, uniek plekje 

Beleef elk seizoen vanop de eerste rij in aangename omstandigheden. Een houten bijgebouw zorgt zonder moeite voor meer comfort. Heb je nood aan een lichtrijke keuken, nieuwe kantoorruimte of gezellige relaxhoek? Twijfel je al een tijdje over een overdekt terras? Wil je gasten ontvangen in een gezellige buitenzithoek met bar of is het tijd voor een tuinhuis? De mogelijkheden en verschillende afwerkingen zijn oneindig. Strak of landelijk, met grote glaspartijen of gesloten, ontdek hier hoe je met Woodproject langer van het buitenleven kunt genieten. 

Wij zijn zeer tevreden met ons houten bijgebouw. De vooropgestelde planning werd strikt opgevolgd en de deskundigheid van het Woodproiect team was optimaal. De installateurs doen hun werk alsof het voor hun eigen rekening zou zijn. Het resultaat mag dan ook gezien zijn. Dank u!

Ons lang verwachte bijgebouw staat er... Mooi opgebouwd en keurig afgewerkt door vakmensen met een feeling voor precisie en details. Ook de snelle opvolging en het direct inspelen op het veranderen van richting van de deurslag werd door mij geapprecieerd. Een mooi bewijs van efficiëntie. Na afloop werd alles mooi opgeruimd. 

Héél tevreden over de plaatsing van ons nieuw bijgebouw. Professionele installateurs die werken met een kwaliteitsvol product!

Wil je investeren in een kwalitatief en duurzaam houten bijgebouw?

Maak een vrijblijvende afspraak bij je thuis of in onze showroom.

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.