Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Woonuitbreidingen

Woonuitbreidingen Je huis op een stijlvolle manier verruimen, doe je met een woonuitbreiding van Woodproject. Met een woonuitbreiding of tuinkamer kan je ongestoord thuiswerken, gezellig vrienden uitnodigen of gewoon relaxen. Het is een knap verlengstuk van jouw woning waar je in elk seizoen helemaal tot rust komt.

woonuitbreiding

Knap verlengstuk van jouw woning

Wie woonuitbreiding zegt, denkt vaak aan een veranda, maar niks is minder waar. Van stijlvolle tuinkamer tot volledige aanbouw met slaapkamer, leefruimte, badkamer of bar, Woodproject heeft tal van stijlvolle mogelijkheden om bij je thuis een extra leefruimte te creëren. Elke woonuitbreiding kan worden voorzien van zowel dak- als wandisolatie, alsook dubbele en zonwerende beglazing. Op deze manier verhoog je jouw woonkwaliteit en kan je elk seizoen genieten van een buitengewone, extra plek.  

Wij zijn supertevreden. Wij hadden enkele kleine puntjes aangehaald Bij de oplevering haalden we enkele kleine puntjes aan en zonder morren of meerprijs werd alles in het werk gesteld om ons als klant tevreden te stellen met onze aankoop. Onze droom is perfect zoals vooropgesteld gerealiseerd, voor geen cent meer dan de beloofde offerte.

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afgewerkte woonuitbreiding. De plaatsing is vlot verlopen en zouden Woodproject zeker aanraden. 

Tijd om je woning te verruimen met een woonuitbreiding?

Maak een vrijblijvende afspraak bij je thuis of in onze showroom.

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.