Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Je eigen poolhouse inrichten? Met deze 5 tips creëer je een uniek bijgebouw.
FAQ

Je eigen poolhouse inrichten? Met deze 5 tips creëer je een uniek bijgebouw.

Een houten poolhouse kan, ook zonder zwembad, een perfecte aanvulling zijn op je tuin. Het is natuurlijk een handige bergruimte en een gezellig bijkomend terras, maar ook het uitzicht kan je tuin extra uitstraling geven. Wil je jouw poolhouse graag landelijk? Of zweer je toch meer bij een poolhouse met een moderne uitstraling? Welke stijl je ook verkiest, in dit artikel geven we je 5 tips om het poolhouse van je dromen te realiseren.

1. Laat je poolhouse aansluiten op de stijl van je woning

Moderne of landelijke stijl?

Wanneer je kiest voor een houten bijgebouw is het belangrijk dat dit één geheel vormt met je woning. Heb je een strakke woning, dan matcht dit het best met een moderne poolhouse. Woon je eerder klassiek? Dan zal een poolhouse in landelijke stijl helemaal opgaan in het landschap. Woodproject is voor elk type realisatie uit het juiste hout gesneden en onze experts geven je graag persoonlijk advies over je toekomstig project.

Moderne poolhouses

Is jouw woning strak? Daar hoort een moderne poolhouse bij. Woodproject kan de stijl van je huis overnemen of een aanvullend ontwerp bedenken. Bekijk hieronder enkele realisaties:

Landelijke poolhouses

Voor een klassieke, romantische look kies je best voor een poolhouse in Engelse cottage stijl. Ook hier kun je elke gewenste afwerking kiezen: houtsoort, ramen, deuren, dakbedekking… Elke onderdeel is aanpasbaar! Laat je alvast inspireren door onze realisaties:

2. Creëer sfeer

Maak je poolhouse uniek met enkele onmisbare sfeermakers. Wat dat je van ingebouwde LED sfeerverlichting? Dit zorgt er niet enkel voor dat je poolhouse ’s avonds prachtig is uitgelicht, maar maakt die lange zomeravonden ook veel gezelliger. Daarnaast mag ook een muziekinstallatie, lounge zithoek en/of terrasverwarmer niet ontbreken. Extra luxe creëer je dan weer met een poolhouse met sauna. Nog wat decoratie toevoegen en je hebt het ideale houten bijgebouw, helemaal afgestemd op jouw wensen.

3. Ga voor een keuken of bar

Niets zo leuk als buiten koken of samen met vrienden en familie tot ’s avonds laat bijpraten of feesten in je eigen poolhouse. Een poolhouse met bar of ingebouwde keuken is daarbij een handige optie en zorgt ervoor dat je woning gespaard blijft van uitbundige gasten of vuile voeten.

4. 365 dagen genieten met glazen schuiframen

Vergeet bij het samenstellen van je poolhouse niet na te denken over glazen schuifwanden. Een schuifraam zorgt niet enkel voor een ruim en onbegrensd gevoel, een schuifraam is ook zeer handig ook ’s winters van het buitenleven te kunnen genieten. Met de ramen dicht voelen hoe de zon je huid verwarmt, heerlijk toch!?

5. Planten fleuren alles op

Heeft je poolhouse nog een leeg hoekje? Planten zijn jouw redders in nood en fleuren meteen alles op. Breng je tuin letterlijk naar binnen, leg wat groene accenten of zorg voor een tropische touch, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Extra tip: Interesse? Kom langs!

Kan jij niet wachten om onze poolhouses op maat te ontdekken? Of stel je jezelf de vraag wat kost een poolhouse? Al onze poolhouses worden steeds op maat van jouw budget en noden gemaakt. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of kom langs in de showroom.

Ontdek onze brochure

 

Droom je van een bijgebouw? Ontdek de vele mogelijkheden en neem een kijkje in onze brochure voor meer inspiratie en specificaties. 

Download hier onze brochure

Vul hieronder je gegevens in.

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.