Terrasoverkappingen

Wil je het hele jaar genieten van je tuin? Met een terrasoverkapping creëer je een extra buitenruimte waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is. Woodproject levert voor elke terrasoverkapping vakwerk in ontwerp, plaatsing en afwerking. Op maat van jouw wensen.

Waarom een terrasoverkapping van Woodproject kiezen?

Wil je extra buitenruimte vlak bij je woning of liever middenin de tuin? We installeren een terrasoverkapping op de plaats die jij wilt, losstaand of bevestigd aan een muur. Bovendien combineren we je terras- of tuinoverkapping met een passende zonwering waardoor je zelfs op de warmste dagen van een comfortabele buitentemperatuur geniet.

Elke terrasoverkapping wordt op maat gemaakt. We stemmen het design, de kleur en (geïntegreerde) technieken af volgens jouw wensen en creëren zo het perfecte terrasmoment.

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden voor een terrasoverkapping op maat? We geven je vrijblijvend advies.

9 voordelen van een terrasoverkapping

  1. Zonwerend – Zonder het uitzicht op je tuin te verliezen, biedt een terrasoverkapping je een heerlijk stukje schaduw op de meest zonnige momenten.
  2. Buiten leven – Zomerse buien? Zelfs bij minder goed weer zit je droog onder je overkapping.
  3. Duurzaam – Een kwalitatieve terrasoverkapping vraagt dankzij het gebruik van goede, degelijke materialen weinig onderhoud.
  4. Geen verkleuringen – Omdat je terrasoverkapping uv-stralen tegenhoudt, zullen je tuinmeubels niet zo snel verkleuren.
  5. Uitbreidingsmogelijkheden – Plaats zij- of voorwanden met een schuifdeur en creëer heel eenvoudig een veranda.
  6. Opbergruimte – Tuingereedschap, planten of tuinmeubelen berg je tijdens de natte wintermaanden makkelijk op onder je overkapping.
  7. Geen vergunning – Hou je je aan een aantal voorwaarden, dan hoef je in de meeste gevallen geen vergunning aan te vragen. Informeer steeds bij je gemeente.
  8. Snelle plaatsing – Laat de plaatsing van je terrasoverkapping over aan een specialist met vakkennis, inzicht en ervaring, dat gaat sneller en efficiënter.
  9. Meerwaarde voor je huis - Een terrasoverkapping geeft een bepaalde meerwaarde aan je woning die de verkoopprijs positief beïnvloedt.

Woodproject is partner van SUNFLEX: garantie op kwaliteit en innovatie

Woodproject is partner van SUNFLEX, dé specialist in glaswanden van Duitse kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Met een breed scala aan zonweringsystemen biedt SUNFLEX een gepaste, esthetische oplossing voor elke vraag, situatie en persoonlijke wens. Of het nu voor je balkon, terras, gevel of veranda is, laat je inspireren bij Woodproject en ervaar de geslaagde combinatie van kwaliteit, technologie en design.

Woodproject realiseert je terrasoverkapping zoals je verwacht: ervaar vakwerk in ontwerp, plaatsing en afwerking. Op maat van jouw wensen.

Meer info, prijzen of gedetailleerde offerte?

Contacteer ons