Over Woodproject

 

Wie we zijn

Woodproject is specialist in houten bijgebouwen en tuinconstructies, met kantoor, atelier en showroom in Menen. Terrassen, afsluitingen en bijgebouwen altijd op maat, in kwalitatief hout en afgewerkt volgens uw persoonlijke wensen. Van ontwerp naar de voorbereidende werken, het aanleggen van nutsvoorzieningen en afwerking van ramen en deuren: Woodproject zorgt ervoor.

Wat we doen

Zowel voor kleine projecten zoals een eenvoudige tuinberging of een handige carport, als voor luxueuze poolhouses of buitenhuisjes zijn wij uw aanspreekpunt. We bieden verschillende stijlen aan in de houtsoort van uw keuze. Van strak modern tot romantische cottage, bekijk zeker eens onze prachtige realisaties.

 

Samenwerken?

Wilt u uw woning en tuin een meerwaarde geven door een houten buitengebouw bij te plaatsen? Contacteer ons dan voor meer info of een vrijblijvende offerte. En kom gerust eens langs in onze showroom: Krommebeekstraat 45 in Menen.

   Download onze brochure

 

Plus Partner van STOBAG

Wij zijn ook Plus Partner van de firma STOBAG, een Zwitsers premium merk gespecialiseerd in zonnewering waarbij een aantal toepassingen kunnen worden gebruikt in tuinconstructies of aan de woning. Of het nu voor balkon, terras, gevel of veranda is, als toonaangevende Zwitserse fabrikant, biedt STOBAG een breed scala aan zonwering systemen die voldoen aan uw eisen. Uw schaduw oase kan eenvoudig uitgebreid en geautomatiseerd worden door middel van slim bedachte comfort opties. Neem een duik in de inspirerende wereld van kleuren en vormen. Beleef de fantastische symbiose van Zwitserse kwaliteit, technologie en design. STOBAG garandeert de kwaliteit van hun producten door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen, verwerkt in moderne en ecologische verantwoorde productieprocessen. De zekerheid vindt u terug in de diverse testrapporten en keurmerken. Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar een aantal modellen tentoongesteld staan of u kan tevens het volledige gamma raadplegen op de website van de firma Stobag zelf. Voor verdere vragen omtrent dit gamma staan wij steeds tot uw beschikking voor verdere uitleg.