Klanten getuigen

Lees getuigenissen en ervaringen over de samenwerking met Woodproject.

Wij zijn heel tevreden over de communicatie, timing en uitvoering van de werken. Een bijzondere pluim en dank gaat naar jullie twee medewerkers Andy en Franky. Zij hebben prachtig werk geleverd.

Henk

Perfecte plaatsing door echte vakmannen. Afwerking is TOP!

Rik uit Aalst

Héél tevreden over de plaatsing van zowel ons tuinhuis als terras. Professionele installateurs die werken met een kwaliteitsvol product!!

Steven uit Izegem

Bedankt voor de goede service van Woodproject en de fijne uitvoering.

Wouter

Ons spiksplinter nieuwe tuinhuis staat te blinken in onze tuin. Woodproject is top. Van verkoper tot installateurs , alles verliep op tijd en met de grootste zorg en precisie. Iedereen was heel vriendelijk. Bedankt!

Rudy & Joke

Zeer tevreden over het complete traject dat we met Woodproject doorlopen hebben: correcte offerte, perfecte uitvoering van onze gepersonaliseerde carport/tuinberging en padoek terrassen, leveringstermijn gerespecteerd, correcte eindfactuur, perfecte naservice, absoluut een aanrader! De gedetailleerde uitvoering van onze terrassen geven ons een instant vakantiegevoel... Zelden zo'n professionalisme gezien in "den bouw", daar kunnen héél veel firma's iets van leren... dank u wel aan het ganse team van Woodproject!

Ives uit Ouwegem

Wij zijn zeer tevreden met onze pergola. De vooropgestelde planning werd strikt gevolgd en de deskundigheid van jullie personeel dat de plaatsingen komt doen was optimaal. Jullie mensen doen hun werk alsof het voor eigen rekening zou zijn. Het resultaat mag dan ook gezien zijn. Dank u!

Familie Verschelde uit Rumbeke

Wij zijn super tevreden over de werken van onze pergola in afromosia. Het resultaat mag zeker en vast gezien worden, echt mooi werk!! Niks op aan te merken! Bravo voor uw volledig team. Het was een genoegen om met jullie samen te werken.

Steven uit Hollebeke

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werken (bijkeuken + lounge). Een dikke pluim voor alle gasten die meegewerkt hebben aan dit project. Iedereen is super gemotiveerd. Ze hebben oog voor detail en zorgen voor een perfecte afwerking. Kortom een echte aanrader!!

Natascha en Kurt uit Avelgem

Wij zijn tevreden over de communicatie en de correcte uitvoering van de werken. De werken werden op schema uitgevoerd met bekwame mensen. Goede en propere afwerking met zeer degelijke producten!

Rik uit Bissegem

We kregen al veel goede reacties over de werken! En natuurlijk heb ik jullie aanbevolen. Over de samenwerking met het bedrijf heb ik niets negatiefs te zeggen. Super gasten die de werken deden, dulle werkers en vriendelijk.

Karolien en Davy uit Staden

Wat betreft de samenwerking moet ik u zeggen dat we over de ganse lijn content zijn, dit vanaf de kennismaking tot en met de afwerking. Bovendien maakt de nieuwe afvoerpijp het geheel mooi afgewerkt!

Chris uit Lendelede