Houten poolhouses

Een houten poolhouse is de meest stijlvolle toevoeging voor uw tuin, met of zonder zwembad. Want een poolhouse is niet exclusief bedoeld om de toebehoren en benodigdheden van uw zwembad op te bergen. Het is natuurlijk handig om een mooie technische ruimte, extra berging en een kleedruimte in de tuin te hebben, maar een poolhouse kan ook een extra ontspanningsruimte zijn door er een overdekt terras aan toe te voegen. Deze leefruimte buiten zal een enorme opwaardering van uw tuin zijn.

Verschillende stijlen en houtsoorten voor houten poolhouses

Woodproject houdt bij het ontwerp van uw poolhouse in hout altijd rekening met de stijl van uw bestaande woning en uw persoonlijke voorkeuren. Een cottage of landelijke poolhouse staat erg mooi bij een klassieke woning, een modern poolhouse komt dan weer meer tot zijn recht in combinatie met strakke architectuur.

De prijs van uw poolhouse hangt erg af van de keuzes die u maakt en de grootte van uw poolhouse. Bij Woodproject kan u kiezen uit verschillende houtsoorten zoals padoek, afromosia, thermowood, eik, iroko, … en ook verschillende dakbedekkingen zijn mogelijk voor uw poolhouse.

Woodproject zorgt voor de volledige plaatsing en afwerking van uw poolhouse op maat.

Neem dus nu contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte ›