Houten carports

Een houten carport is een stijlvolle oplossing voor de bescherming van uw wagen. U kan kiezen voor een losstaande carport, een carport met berging of een aanbouw carport: samen met u bekijken wij wat u wilt en wat er mogelijk is.

Verschillende stijlen en houtsoorten voor houten carports

Woodproject bouwt moderne, klassieke of landelijke carports die bij de stijl van uw huis passen. Ze ogen nooit zwaar door de open houten constructie die uw wagen toch beschermt. Uw wagen staat droog en door de luchtcirculatie zal er geen condens optreden waardoor uw wagen minder vatbaar is voor roest. Een carport biedt dus veel voordelen.

Voor uw carport heeft u ook de keuze uit verschillende houtsoorten: padoek, iroko, ceder, … U kan zelf kiezen welke houtsoort u wil! Wij adviseren u graag zodat u de beste keuze kan maken voor uw houten carport.

Als er werken nodig zijn voor het plaatsen van uw houten carport, zorgt Woodproject daar ook voor. Afbraak- en betonwerken, elektriciteitsvoorzieningen, vloerwerken, … In geval van een carport met berging hoort daar ook beglazing en eventuele afwerking van ramen en deuren bij.  

Neem dus nu contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte ›