Terrasoverkapping: BAVONA van STOBAG

Woodproject is partner van de firma STOBAG, een Zwitsers premium merk gespecialiseerd in zonnewering waarbij een aantal toepassingen kunnen worden gebruikt in tuinconstructies of aan de woning. Of het nu voor balkon, terras, gevel of veranda is, als toonaangevende Zwitserse fabrikant, biedt STOBAG een breed scala aan zonwering systemen die voldoen aan uw eisen.

Terrasoverkapping BAVONA

Met een indrukwekkend design en geïntegreerde techniek heeft terraspaviljoen BAVONA van STOBAG alles om het perfecte terrasmoment te creëren.

  • BAVONA is een fraai vormgegeven terraspaviljoen met modulair daksysteem en uitbreidingsmogelijkheden voor nog meer comfort. De terrasoverkapping biedt u van lente tot herfst woonruimte dicht bij de natuur op het terras of in de tuin.
  • Elke BAVONA pergola wordt op maat gemaakt, kan qua kleur op uw behoeften worden afgestemd en kan worden uitgebreid met diverse opties. 

Kom tot rust in de buitenlucht, ervaar het comfort van een betrouwbare bescherming tegen zon, wind en regen en geniet van het spel van licht en schaduw.

Meer informatie?

Wil je de terrasoverkapping BAVONA verder ontdekken?

Kom dan langs naar onze Opendeurdagen op 28 en 29 september 2019.