Klanten getuigen

Lees getuigenissen en ervaringen over de samenwerking met Woodproject.

Een paar jaar terug lieten wij onze poolhouse plaatsen door de firma WoodProject. Dit was een bijzonder goede keuze, alles volledig gerealiseerd volgens de afspraken, bijzonder degelijk opgetrokken en zeer correct tot in de puntjes afgewerkt.
Dit jaar zochten we nu nog een extra oplossing om de voorkant van de poolhouse, nog open gedeelte, volledig af te sluiten om de meubelen te beschermen tegen weer en vuil, ongewenste dieren en bladeren. Hun voorstel was om een Renson screen te plaatsen, volledig automatisch.  
Is inderdaad een perfecte oplossing, ook weer zeer vakkundig en correct ingepast in het bestaande plafond. Werkt ideaal, een echte aanrader!!

Philippe & Carine uit Marke

Hartelijk bedankt voor het prachtig geleverde werk !

Matthias uit Moorsel

Super, super tevreden zijn wij en dit vanaf het eerste gesprek tot de opvolging en tot de oplevering van ons project. Topmannen, met een hart voor de klanten hun project, zo moet het zijn.
Wij hadden enkele kleine puntjes aangehaald bij de oplevering. Zonder morren en zonder enige meerprijs werd alles in het werk gesteld om ons als klant een super gevoel te geven bij onze aankoop...en jawel voor de volle 200% zijn jullie daarin geslaagd. Jullie hebben voor ons een droom gerealiseerd, perfect zoals vooropgesteld, voor geen cent meer dan de beloofde offerte. 

Charlotte & Marnick uit Vlamertinge

Wij zijn tot vandaag alvast super tevreden ook in deze moeilijke Corona periode doen jullie er alles aan de klant als koning te aanschouwen. Geen balk, lat, planchet is jullie teveel om ons tevreden te stellen. Voorlopig top project met Woodproject! Aanradertje!

Marnick en Charlotte 

Wij zijn heel tevreden over de communicatie, timing en uitvoering van de werken. Een bijzondere pluim en dank gaat naar jullie twee medewerkers Andy en Franky. Zij hebben prachtig werk geleverd.

Henk

Perfecte plaatsing door echte vakmannen. Afwerking is TOP!

Rik uit Aalst

Héél tevreden over de plaatsing van zowel ons tuinhuis als terras. Professionele installateurs die werken met een kwaliteitsvol product!!

Steven uit Izegem

Bedankt voor de goede service van Woodproject en de fijne uitvoering.

Wouter

Ons spiksplinter nieuwe tuinhuis staat te blinken in onze tuin. Woodproject is top. Van verkoper tot installateurs , alles verliep op tijd en met de grootste zorg en precisie. Iedereen was heel vriendelijk. Bedankt!

Rudy & Joke

Zeer tevreden over het complete traject dat we met Woodproject doorlopen hebben: correcte offerte, perfecte uitvoering van onze gepersonaliseerde carport/tuinberging en padoek terrassen, leveringstermijn gerespecteerd, correcte eindfactuur, perfecte naservice, absoluut een aanrader! De gedetailleerde uitvoering van onze terrassen geven ons een instant vakantiegevoel... Zelden zo'n professionalisme gezien in "den bouw", daar kunnen héél veel firma's iets van leren... dank u wel aan het ganse team van Woodproject!

Ives uit Ouwegem

Wij zijn zeer tevreden met onze pergola. De vooropgestelde planning werd strikt gevolgd en de deskundigheid van jullie personeel dat de plaatsingen komt doen was optimaal. Jullie mensen doen hun werk alsof het voor eigen rekening zou zijn. Het resultaat mag dan ook gezien zijn. Dank u!

Familie Verschelde uit Rumbeke

Wij zijn super tevreden over de werken van onze pergola in afromosia. Het resultaat mag zeker en vast gezien worden, echt mooi werk!! Niks op aan te merken! Bravo voor uw volledig team. Het was een genoegen om met jullie samen te werken.

Steven uit Hollebeke