Houten poolhouses

Weer of geen weer, met een houten poolhouse geniet je elke dag van je tuin of zwembad. Vandaag is een poolhouse veel meer dan de technische ruimte voor de waterfilter en andere benodigdheden voor je zwembad of gazon, het is een extra leefruimte waar je heerlijk kan ontspannen na een zware werkdag. Naast functioneel en praktisch moet een poolhouse daarom ook gezellig en mooi zijn. In stijl met je tuin én thuis. Uniek en op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stijlen en houtsoorten voor poolhouses

Vakantie in eigen tuin, het nieuwe buitenleven

Een houten poolhouse of bijgebouw is functioneel, tijdloos en duurzaam. Het is een extra leef- of relaxruimte in de tuin en is perfect voor een tuinfeestje, een ontspannen namiddag in de zon of zwempartij met vrienden.

Als vakantiehuis in eigen tuin, lichtrijk buitenkantoor of praktisch guesthouse … richt je poolhouse in zoals jij dat wilt. Wat dacht je van een volledig uitgeruste buitenkeuken en bar? Een extra verdiep met gastenkamer? Of misschien een sauna met douche- en kleedkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos, maatwerk is steeds onze oplossing.

Onbeperkte mogelijkheden voor een poolhouse op maat

Combineer de puurheid van hout met een stijlvol design en versterk het karakter van je woning. Maak onderscheid tussen binnen en buiten kleiner en zet de trend naar outdoor living.

Woodproject houdt bij het ontwerp van je poolhouse in hout altijd rekening met de bouwstijl van je woning en met je persoonlijke wensen. Landelijk, traditioneel of modern … de look van je poolhouse en de architectuur van je huis gaan perfect samen. Hout past bij elke woonstijl en straalt een natuurlijke gezelligheid uit. Kies uit verschillende houtsoorten en materialen: padoek, afromosia, thermowood, eik, iroko en andere en ook verschillende dakbedekkingen zijn mogelijk.

Waarom een houten poolhouse op maat?

5 redenen waarom je een poolhouse nodig hebt:

  • Creëer een vakantiegevoel in je tuin, 365 dagen lang
  • Berg je zwembad- en tuinmateriaal droog en dichtbij op
  • Met een aparte kleedkamer hou je natte zwemkleding buiten én je huis droog
  • Integreer een buitenkeuken, lounge en slaapkamer voor maximaal comfort
  • En last but not least: door een poolhouse stijgt de waarde van je huis

Woodproject realiseert je poolhouse zoals je verwacht: ervaar vakwerk in ontwerp, plaatsing en afwerking. Op maat van jouw wensen.

 

Meer info, prijzen of gedetailleerde offerte?

Contacteer ons