Houten garages

Wil je jouw wagen, fiets of gereedschap veilig opbergen en beschermen tegen koude of hitte? Dan is een houten garage dé oplossing. Je creëert extra ruimte, het is een stuk goedkoper dan een garage in beton en je hebt geen beperkingen op vlak van stijl en houtsoorten. Vrijstaand of aangebouwd? We denken met je mee over de ideale houten garage op maat van jouw stijl, budget en de beschikbare ruimte.

Stijlen en houtsoorten voor garages

De afwerking van de garage in hout kies je volledig zelf. Een dubbele garage, rustiek of strak modern, enkele of dubbele houten garagedeuren, een vlak of hellend dak? Woodproject werkt je garage tot in de puntjes af en garandeert je steeds de beste kwaliteit.

Houten garages op maat

  • Vrijstaande garage: Heeft je woning geen geïntegreerde garage of wil je een extra (afgesloten) staanplaats voor een tweede wagen? Dan kan je de ruimte rondom je woning benutten en kiezen voor een losstaande houten garage op maat van de beschikbare ruimte.
  • Aangebouwde garage: Je kan een houten garage ook aan de gevel of buitenmuur van je woning plaatsen. Woodproject adviseert je bij de keuze van het materiaal om je garage qua stijl perfect te laten aansluiten bij je woning.
  • Houten garage met carport of berging: Bij Woodproject ben je niet gebonden aan een bepaald model. Wil je een houten garage met een afzonderlijke bergruimte of carport? We realiseren elk project op maat van jouw wensen.
  • Garagepoort: Een eiken poort met zwart metalen beslag voor een klassieke look of een poort met dubbele houten garagedeuren, kies de garagepoort in stijl van de garage en je woning.
  • Uitbreiding: Een houten garage met carport, veranda, overkapping of overdekt terras, buitenkeuken of extra leef- of ontspanningsruimte ... je hebt oneindig veel opties om je garage uit te breiden.

Houtsoorten voor je garage

Een houten garage in harmonie met het karakter van je woning? Kies bijvoorbeeld voor een rustieke garage in eik of een strak bijgebouw in iroko met sectionale poort. Je hebt de keuze uit verschillende, kwalitatieve houtsoorten. Het hout waarmee we bij Woodproject werken, heeft een lange levensduur en blijft zelfs in extreme weersomstandigheden rot- en schimmelvrij. Duurzaamheid is een belangrijke troef.

Houten garage vs. carport: voordelen van een houten garage

  1. Inbraakbeveiliging

Doordat een garage op slot kan, zijn je auto en andere spullen beter beschermd tegen diefstal of inbraak. Bij een carport is voor inbrekers het risico om gezien te worden dan weer groter.

  1. Beschermd

Met een afgesloten garage verleng je de levensduur van je auto door die niet bloot te stellen aan koude of warme temperaturen. Nadeel: je brengt vocht mee naar binnen en dat verdampt moeilijker dan in een carport.

  1. Stijl en sfeer

Zowel een houten garage als een carport hebben een warme, natuurlijke uitstraling en geven je woning meteen extra waarde. De afwerking kies je volledig zelf.

  1. Bouwvergunning

Vrijstaande houten garages en carports worden, in tegenstelling tot een gemetste bijbouw, steeds vaker vrijgesteld van een stedenbouwkundige vergunning. Vraag meer info bij je gemeente.

  1. Flexibiliteit

Houten garages zijn goedkoper dan garages in beton en bieden heel wat mogelijkheden op vlak van grootte, afwerking en stijl. Plots meer ruimte nodig? Je kan eenvoudig een deel bijbouwen aan een carport.

Garage op maat bestellen?

Wil je een houten garage laten plaatsen? Woodproject heeft de oplossing voor elk budget.

Onze houten garages zijn in verschillende afmetingen en bouwstijlen te verkrijgen. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Woodproject voert alle werken uit om je garage compleet af te werken, van eventuele elektriciteitswerken tot het plaatsen van ramen en deuren.

Meer info, prijzen of gedetailleerde offerte?

Contacteer ons

Gesloten vanaf 17 juli t.e.m. 16 augustus

Daarna staan onze experten terug 6/7 voor u klaar om u persoonlijk te ontvangen en bij te staan!
Boek je afspraak via 056 29 04 29 of info@woodproject.be
. 
Ook tijdens ons verlof blijft een afspraak boeken mogelijk via mail!