Onze realisaties

Onze realisaties

Tevreden klanten

Woodproject heeft een uitstekende dienst na verkoop. Latjes die wat krom trokken, werden onmiddellijk weggehaald en vervangen door nieuwe.

Héél tevreden over de plaatsing van ons nieuw bijgebouw. Professionele installateurs die werken met een kwaliteitsvol product!

Het plaatsen van een poolhouse was een bijzonder goede keuze. Alles werd volledig gerealiseerd volgens de afspraken, bijzonder degelijk opgetrokken en zeer correct tot in de puntjes afgewerkt.

Wij zijn supertevreden. Bij de oplevering haalden we enkele kleine puntjes aan en zonder morren of meerprijs werd alles in het werk gesteld om ons als klant tevreden te stellen. Onze droom is perfect zoals vooropgesteld gerealiseerd, voor geen cent meer dan de beloofde offerte.

Perfecte plaatsing door echte vakmannen. Afwerking is TOP!

Zeer tevreden over het complete traject dat we met Woodproject doorlopen hebben: correcte offerte, perfecte uitvoering van onze gepersonaliseerde carport/tuinberging, leveringstermijn gerespecteerd, correcte eindfactuur, perfecte service na verkoop, absoluut een aanrader!

Wij zijn tevreden over de communicatie en de correcte uitvoering van de werken. De werken werden op schema uitgevoerd met bekwame mensen. Goede en propere afwerking met zeer degelijke producten!

Ons lang verwachte bijgebouw staat er... Mooi opgebouwd en keurig afgewerkt door vakmensen met een feeling voor precisie en details. Ook de snelle opvolging en het direct inspelen op het veranderen van richting van de deurslag werd door mij geapprecieerd. Een mooi bewijs van efficiëntie. Na afloop werd alles mooi opgeruimd. 

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afgewerkte woonuitbreiding. De plaatsing is vlot verlopen en we zouden Woodproject zeker aanraden. 

Ook klaar voor een realisatie van Woodproject? Neem contact met ons op.

Ik maak graag een afspraak voor een
Constructie te plaatsen bij
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: jpg, jpeg, png, pdf, pdfx.
Ik accepteer de privacy policy.